divendres, 16 d’abril del 2021

Presentació de "La població de la Vall d’Albaida, situació actual i perspectives de futur."

El divendres 16 d'abril vaig presentar a Bocairent la xarrada " La població a la Vall d'Albaida, situació actual i perspectives de futur" en el marc dels actes previs al Vé congrés d'estudis de la comarca que, si la pandèmia ho permet, tindrà lloc la pròxima tardor a Castelló de Rugat.

L'acte ha tingut una modalitat diferent a l'acostumada. Ja que ha sigut la primera ocasió en que, a més del públic reunit al qual agraïm la seua presència desafiant la tronada caiguda, també s'ha retrasmés en directe a través del compte de Facebook de l'IEVA

Com vaig comentar en la xarrada, el despoblament és un tema ben complex i que requereix consensos, voluntat política i pressupostos per actuar amb amplitud de mires i superant els interessos a curt termini. No és un tema bonic perquè a tots ens agrada parlar de situacions positives i voldríem que als nostres municipis tot funcionara millor, però és la realitat que tenim i cal analitzar-la amb profunditat per poder fer un diagnòstic real i així poder prendre mesures efectives. No obstant, cal tindre en compte, lògicament, que no disposem de cap vareta màgica ni totes les accions són igualment aplicables a tots els pobles i ciutats, perquè cadascun d’ells viu una realitat distinta i que evoluciona amb el pas del temps. 



Com que algunes persones m'han demanat posteriorment la presentació utilitzada, ja que no es podia llegir correctament a la retransmissió, l'adjunte  per a la seua millor consulta. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada