dilluns, 25 de juliol del 2022

Visita de la Mare de Déu dels Desemparats a Otos



El 25 de juliol de 2022 Otos ha rebut la visita de la Mare de Déu dels Desemparats en el seu recorregut per les localitats de la diòcesi de València, organitzat amb motiu de l'any jubilar pel centenari de la seua coronació en 1923.Per rebre la primera visita de la imatge pelegrina a Otos, s'han adornat els carrers amb plantes i els balcons amb els tapissos dels patrons locals. A més, s'ha tret de forma extraordinària el Crist de la Fe de la seua capella per exposar-lo a les andes antigues davant del temple parroquial. També s'han enramat les escales que connectaven les dos imatges amb pètals de flors i plantes aromàtiques formant una catifa. 






A les 11 del matí del dia de Sant Jaume, ha arribat el maremòbil des de Beniatjar i s'ha ubicat davant de l'església de la Immaculada Concepció. L'han rebuda nombrosos feligresos amb la disparada d'una traca i un volteig de campanes. Tot seguit, el pàrroc Ender Reyes i el rector otosí Juan Antonio Cabanes han dirigit una cerimònia composta pel rés d'oracions, la interpretació de cants a càrrec del cor parroquial i també se li ha oferit l'ofrena de rams de flors a la Geperudeta.


La visita de la Mare de Déu ha resultat molt emotiva per a les persones assistents. Ha fet una última parada al cementeri on s'ha resat un respons per recordar als otosins difunts abans de continuar el seu recorregut per l'ombria del Benicadell camí de Carrícola i de Bèlgida. 


Imatges de Juan Antonio Cabanes i Mariola Nácher

Fotografies publicades per l'Ajuntament d'Otos, realitzades per Pau Romero:












El pueblo valenciano con más relojes de sol de España recibe la visita de la imagen peregrina de la Mare de Déu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada