dilluns, 20 de desembre del 2021

Celebrada a Otos la junta general dels cronistes valencians

Cronistes Valencians. Imatge d'Alfonso Rovira

El passat dissabte 18 de desembre va tindre lloc al saló de plens del Palau d'Otos la junta general de l’Associació de Cronistes Oficials del Regne de València, seguint la directriu acordada en l’assemblea de 2019 de descentralitzar les activitats de l’entitat. Convé recordar que l'encontre previst per a l'any 2020 no es va poder celebrar a causa de la COVID-19, una pandèmia que també ha impedit en esta ocasió l'assistència de diversos cronistes.

A les 10.30 va començar la junta general amb la salutació inicial per part de Mario Mira, alcalde d'Otos, i la signatura del president de l'associació Josep Ramon Sanchis i del secretari, Alfred Bernabeu, en el llibre d'or municipal atesa la importància simbòlica de l'encontre al municipi. Tot seguit es van tractar els punts establerts en l'ordre del dia, entre els quals destaquen l'informe de presidència i de secretaria, l'aprovació de l'estat de comptes, així com l’elecció parcial de càrrecs de vicepresident primer, secretari, comptador i vocalies. Al respecte es van reelegir per unanimitat els càrrecs ja existents i es va incorporar una nova vocalia, la de Lluís Mesa.




Després de la preceptiva reunió es van visitar els elements patrimonials més destacats del municipi valldalbaidí guiats pel cronista local Daniel Alfonso. El recorregut turístic va incloure el palau marquesal i l'exposició pictòrica d'Antoni Miró. A més, l'oratge boirós no va impedir la visualització de la ruta dels rellotges de sol i també de l'església parroquial de la Immaculada Concepció.

La jornada va finalitzar compartint un dinar casolà de germanor entre els cronistes participants. 

Visita guiada. Imatge d'Alfonso Rovira

Imatge de J Salvador Murgui

Imatge de J Salvador Murgui


Imatge de J Salvador Murgui



Palau del Marqués de Sant Josep. Imatge d'Alfonso Rovira





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada