dissabte, 30 de gener del 2021

Otos se solidaritza amb els més necessitats

 Nadal és un temps que desperta la solidaritat amb els més necessitats. Però, tot i que la pandèmia de la COVID-19 ha canviat enguany les nostres vides i costums,  els veïns d'Otos no s'han oblidat d'ajudar a les persones que més desprotegides, un col·lectiu que lamentablement està creixent per la crisi actual ja que cada vegada hi ha més gent en situació de pobresa.



Fa diversos anys un grup d'amics d'Otos va reprendre l'arreplega que feien els quintos per les cases amb la intenció de pagar els actes que organitzaven durant la festa de la Puríssima abans d'anar al servei militar. Actualment, amb els aliments, diners i productes de neteja donats pel veïnat es fa, per mediació de l'antic rector Josep Escrivà, una aportació al centre d’acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia. Però enguany, com que no ha sigut possible celebrar la festa ni  l'arreplega per les cases, les donacions s'han realitzat a les tendes Coarval i Araimo, on s'han anat guardant tots aquells productes que els clients generosament dipositaven. Mari Carmen Cabanes conta que s'ha aconseguit omplir 8 caixes grans amb més de 40 kg d' arròs, 20 brics de llet, 50 paquets de pasta i 14 de galletes. També sucre, tonyina, llegums i una sortit de productes d'higiene i drogueria. A més, s'ha afegit el pa de Sant Antoni que no es va repartir el dia de la festa.


Enguany, la parròquia de la Immaculada Concepció ha donat els productes arreplegats a dos centres. Una part l'ha portada l'actual rector Ender Reyes a las Hermanas del Cordero, situades a Navalón. Mentre que els altres donatius s'han dut, com en anys anteriors, al Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís de Palma de Gandia. Un espai on cuiden a persones sense sostre que tenen problemes amb l'alcohol o el joc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada