diumenge, 8 de desembre del 2019

Publicat el documental "La vida d'Otos al segle XX"

Estrena del documental. 2 d'agost de 2019

Al llarg del segle XX la vida als nostres pobles ha canviat radicalment. Els nostres majors han viscut una gran evolució que els ha fet passar d'anar a per aigua a la font durant la mísera postguerra a utilitzar mòbils d'última generació. Però les memòries històriques i socials tenen un valor afegit quan ho conten vivament els seus protagonistes i en este sentit l'Ajuntament d'Otos ha gravat i editat el documental "La vida d'Otos al segle XX".
La idea de Joan Olivares d'arreplegar tota esta informació s'ha materialitzat amb la gravació d'entrevistes a 13 persones majors del poble, algunes de les quals ens han deixat abans de vore finalitzat el laboriós treball de muntatge que han dut a terme Adrià Espí i Pau Romero. 

En vespres de les festes patronals es va emetre per primera vegada el documental en un emotiu acte que va omplir de gom a gom el saló de plens del Palau i en el qual van seure a primera fila els entrevistats. Aquell dia, més enllà de l'estrena, es va realitzar també un homenatge al bagatge adquirit durant les seues vides i al fet de posar-se davant la càmera per contar públicament les seues vivències i records. En la festa de la Puríssima s'ha projectat per segona vegada i a més s'ha penjat a la xarxa per tal de difondre aquest destacat treball per conservar la nostra memòria. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada